,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Головний технологічний університет Черкащини провів профорієнтаційний день у гетьманській столиці
П'ятниця, 21 травня 2021 11:24

Головний технологічний університет Черкащини провів профорієнтаційний день у гетьманській столиці

Головний технологічний університет Черкащини провів профорієнтаційний день у гетьманській столиці

Цьогоріч у День вишиванки, 20 травня, колектив Черкаського державного технологічного університету влаштував День ЧДТУ під гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» в гетьманській столиці. Науковці єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону вражали молодь Чигирина не лише розмаїтим вишиванковим вбранням, а й науковими досягненнями, інформацією про широкий спектр спеціальностей, можливостей та перспектив працевлаштування задля успішного майбутнього у нашій країні.

На День ЧДТУ до Чигирина завітали учні 10-11 класів семи шкіл Чигиринщини, які мали нагоду поспілкуватися з ректором ЧДТУ Олегом Григором, проректором з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентином Лазуренком, відповідальним секретарем приймальної комісії ЧДТУ Сергієм Мильніченком, деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами та студентами.

Цього дня школярі захоплено розглядали винаходи науковців та сучасне обладнання, брали участь у цікавих вікторинах та інтелектуальних конкурсах, мали змогу зануритися у маленький світ кожної із популярних та важливих сьогодні спеціальностей.

Під час свята науки старшокласники дізналися про особливості цьогорічної вступної кампанії, навчання та дозвілля в Черкаському державному технологічному університеті, співпрацю закладу вищої освіти зі стейкхолдерами, можливості стажування закордоном та в Україні, перспективи працевлаштування.

Черкаський державний технологічний університет докладає максимум зусиль, щоб продемонструвати молодим людям, що не варто шукати кращої долі в інших країнах, коли своя держава має необхідні умови для ефективного навчання, успішного працевлаштування та щасливого життя.