,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ відбувся випуск на курсах для учнів 8-11 класів
Середа, 19 травня 2021 10:07

На кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ відбувся випуск на курсах для учнів 8-11 класів

На кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ відбувся випуск на курсах для учнів 8-11 класів

15 травня 2021 року на кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету відбувся випуск на курсах «Основи програмування та інформаційних технологій» для учнів 8-10 класів і на курсах «Прикладне програмування» для учнів 10-11 класів. Учням було вручено 19 сертифікатів про успішне навчання на курсах за підписом ректора університету Олега Григора. До того ж, найактивніші слухачі курсів Ілля Василенко (8 клас, ЗОШ №17, м. Черкаси) і Никита Бондаренко (10 клас, гімназія №9, м. Черкаси) отримали цінні подарунки від спонсора – ІТ компанії «Тріумф ІТ».

Заняття на курсах проходили як очно, так і дистанційно за допомогою СПДН ФІТІС та системи Zoom. Заняття проводили викладачі кафедри: доцент Володимир Андрієнко, доцент Анаіт Карапетян, професор Юрій Триус, асистент Артем Сіньковський, а також аспірант Артур Дубовський.

На заключному занятті для слухачів курсів була проведена вікторина «Основи інформаційних технологій» з використанням ресурсу Kahoot!.it, переможці й учасники якої отримали солодкі призи.

За результатами навчання на курсах учні пройшли анкетування, де висловили своє бажання  продовжити навчання на курсах у наступному навчальному році, а також внесли пропозиції щодо змісту програми навчання на курсах.