,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутнє регіону – за якісною освітою: День ЧДТУ пройшов у Вільшанській громаді
Вівторок, 18 травня 2021 15:28

Майбутнє регіону – за якісною освітою: День ЧДТУ пройшов у Вільшанській громаді

Майбутнє регіону – за якісною освітою: День ЧДТУ пройшов у Вільшанській громаді

Ініціатива «Вчись, живи, працюй на Черкащині!» Черкаського державного технологічного університету продовжує набирати обертів у регіоні.   18 травня 2021 року представники єдиного технологічного закладу вищої освіти завітали до селища Вільшана на Звенигородщині, де в межах Дня ЧДТУ розповіли місцевій молоді про перспективи регіональної освіти. 

Під час спілкування зі старшокласниками з Вільшаної та сусідніх сіл В’язівок і Товста проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко ознайомив юнаків та дівчат з особливостями освітнього проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині», який вже кілька років поспіль успішно реалізовує університет, розповів про можливості для проходження практики й стажування в Україні та закордоном, культурно-патріотичні заходи в ЧДТУ, проживання в гуртожитках та організацію дозвілля студентської молоді. Не оминув увагою і плідну співпрацю закладу вищої освіти зі стейкхолдерами та відомими підприємствами-роботодавцями, серед яких особливо затребувані фахові спеціалісти випускники Черкаського державного технологічного університету.

Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко познайомив майбутніх абітурієнтів із особливостями вступної кампанії 2021 року, з галузевими та регіональними коефіцієнтами, з переліком спеціальностей та освітніх програм, за якими здійснюється підготовка в Черкаському державному технологічному університеті. 

Завідувачка підготовчого відділення ЧДТУ Оксана Яшан приділила увагу особливостям навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону.

Представники факультетів Черкаського державного технологічного університету – декан будівельного факультету Денис Грецький, декан  факультету електронних технологій та робототехніки Андрій Чорній,  доцентка кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних систем факультету інформаційних технологій і систем Марина Чичужко  та третьокурсниця факультету харчових технологій та сфери обслуговування Ярослава Бабій – детально розповіли про організацію освітнього процесу на факультетах, студентське життя, а також наголосили: правильний вибір спеціальності – запорука успішного майбутнього. 

Радник ректора ЧДТУ по роботі з територіальними громадами Олексій Лавріненко  наголосив на перспективах, які відкриваються перед жителями громад області  під час співпраці з провідним технологічним закладом вищої освіти Черкащини.