,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ визначили переможців змагань із футзалу
Середа, 19 травня 2021 10:13

У ЧДТУ визначили переможців змагань із футзалу

У ЧДТУ визначили переможців змагань із футзалу

17-18 травня 2021 року у спортивному комплексі Черкаського державного технологічного університету проходили змагання з футзалу між факультетами університету. Загалом у змаганнях взяли участь 8 команд: всі факультети та команда Студентської ради ЧДТУ.

У спортивній боротьбі за третє місце між факультетом комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну та факультетом харчових технологій та сфери обслуговування, з рахунком 6:1, бронзові нагороди здобула команда факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну.

У фіналі після нічийного рахунку 4:4, завдяки серії пенальті, з рахунком 2:0 перемогу здобула команда факультету електронних технологій і робототехніки. Срібними фіналістами стали гравці факультету інформаційних технологій і систем. 

Результати футзальних змагань:

1 місце - ФЕТР

2 місце - ФІТІС

3 місце - ФКТМД 

Переможців привітав голова первинної профспілкової організації ЧДТУ, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я людини ЧДТУ Василь Загородній. Команди отримали Почесні грамоти ЧДТУ та солодкі призи від профспілкового комітету ЧДТУ.

Черкаський державний технологічний університет продовжує популяризувати і розвивати футзал серед студентів та пропагувати здоровий спосіб життя.