,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ та компанія TRIARE підписали Меморандум про співпрацю
Понеділок, 17 травня 2021 16:31

ЧДТУ та компанія TRIARE підписали Меморандум про співпрацю

ЧДТУ та компанія TRIARE підписали Меморандум про співпрацю

7 травня 2021 року ректор ЧДТУ Олег Григор та співзасновник компанії TRIARE Антон Малий підписали Меморандум про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та компанією TRIARE

Мета такої співпраці об’єднати наукові та педагогічні потенціали, навчальні та дослідницько-виробничі бази партнерів задля підвищення якості освіти та фахової компетенції студентської молоді. 

Успішні випускники успішний університет. Ми прагнемо, аби молодь не втратила бажання навчатися, розвиватися, самовдосконалюватися. Черкаський державний технологічний університет цінує співпрацю з роботодавцями, адже це стимулює студентів до знань задля успішного працевлаштування, наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.

У межах дії Меморандуму партнери координуватимуть свої зусилля та здійснюватимуть спільну діяльність у підготовці та реалізації конференцій, семінарів, круглих столів, робочих зустрічей та інших заходів із забезпечення теоретичної, практичної підготовки та стажування студентів. 

Ми можемо запропонувати студентам місця для практики з перспективою подальшого працевлаштування у нашій компанії. Ми хочемо мотивувати молодь навчатися та працювати на Черкащині, – зазначив співзасновник компанії TRIARE Антон Малий.