,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Одинадцятикласникам Єрківської школи розповіли про перспективи навчання в ЧДТУ
Понеділок, 17 травня 2021 15:10

Одинадцятикласникам Єрківської школи розповіли про перспективи навчання в ЧДТУ

Одинадцятикласникам Єрківської школи розповіли про перспективи навчання в ЧДТУ

17 травня 2021 року в межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» ректор ЧДТУ Олег Григор та декани факультетів Черкаського державного технологічного університету зустрілися в онлайн-форматі з учнями випускних класів Єрківського закладу загальної середньої освіти l-lll ступенів імені Героя України  В’ячеслава Чорновола.

Під час онлайн-спілкування ректор ЧДТУ Олег Григор розповів випускникам про переваги навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону, перспективи працевлаштування, співпрацю зі стейкхолдерами, міжнародні програми, широкі можливості для розвитку та самореалізації.

Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко познайомив юнаків та дівчат із особливостями цьогорічної вступної кампанії, з галузевими та регіональними коефіцієнтами, зі спеціальностями та освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка в Черкаському державному технологічному університеті. 

Декани факультетів ЧДТУ ознайомили молодь з особливостями навчання на факультетах та наголосили на важливості правильного вибору спеціальності, як запоруки успішного майбутнього.