,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Участь викладачів освітньої програми 051 Економіка в роботі он-лайн семінару «Внутрішнє забезпечення якості вищої освіти: розвиток освітніх програм та їх акредитація»
Вівторок, 24 листопада 2020 12:03

Участь викладачів освітньої програми 051 Економіка в роботі он-лайн семінару «Внутрішнє забезпечення якості вищої освіти: розвиток освітніх програм та їх акредитація»

24 листопада 2020 р. викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування д.е.н., проф. О.В. Захарова та д.е.н., проф. Л.В. Проданова прийняли участь у он-лайн семінарі «Внутрішнє забезпечення якості вищої освіти: розвиток освітніх програм та їх акредитація», який було проведено на платформі ZOOM.Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Херсонською державною морською академією за участі представників Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Під час семінару було представлено нові підходи до внутрішнього забезпечення якості вищої освіти відповідно до ESG та національного законодавства; алгоритм розроблення, перегляду та удосконалення освітніх програм на основі Національної рамки кваліфікацій, стандартів вищої освіти, міжнародних стандартів; забезпечення результатів навчання в освітніх програмах; принципи побудови та розвитку силабусу; підготовка до акредитації освітніх програм і методика її проведення.

Отримані знані будуть покладеними в основу підвищення якості освітніх послуг у Черкаському державному технологічному університеті.