,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у перегонах на ЧеAUTOFEST
Вівторок, 25 серпня 2020 11:47

Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у перегонах на ЧеAUTOFEST

Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у перегонах на ЧеAUTOFEST

      Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Черкаського державного технологічного університету взяла участь у автомобільних перегонах на ЧеAUTOFEST, який організував партнер ЧДТУ Автомобільний клуб «Черкаси» до Дня Незалежності.

      Екіпаж у складі студентів і лаборантів кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ: пілота Сергія Горьового та штурмана Івана Біленка два дні поспіль змагалися у перегонах серійних автомобілів з об’ємом двигуна 1,6 л.

      Готували команду до автозмагань, підтримували та вболівали на автотреку завідувачка кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмила Тарандушка та доцент кафедри Олександр Лукянченко.

     –     Наша команда щиро вдячна керівникуавтомобільного клубу «Черкаси» Андрію Яроменку за надану можливість  брати участь у ралі на серійних авто ЧЕAUTOFESТ. Ми вперше отримали такий досвід і він безумовно незабутній! – зазначає Людмила Тарандушка. 

    Окрім безпосередньої участі у перегонах, студенти кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ активно долучилися до підготовки автофестивалю: готували трек «AERORING», що на території черкаського аеропорту, до перегонів та допомагали автоклубу «Черкаси» впоратися з іншими організаційними питаннями.