,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У Черкасах відкрилася персональна виставка живопису викладача кафедри дизайну ЧДТУ Григорія Малорода
Середа, 26 серпня 2020 12:39

У Черкасах відкрилася персональна виставка живопису викладача кафедри дизайну ЧДТУ Григорія Малорода

У Черкасах відкрилася персональна виставка живопису викладача кафедри дизайну ЧДТУ Григорія Малорода

25 серпня у Черкаському обласному художньому музеї пройшло відкриття персональної виставки живопису «Життя - це гра?!» українського художника, викладача кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Григорія Малорода. 

В експозиції представлено 35 творів художника, виконаних у різних техніках та нестандартних матеріалах, які демонструють багатогранність таланту митця та нестандартність його мислення.

– «Життя - це гра?!» – ювілейна виставка, яка наштовхує на безліч думок, викликає чимало  філософських питань. Коли ми дивимося на ці полотна, ми бачимо, що людина працює, людина думає, людина хоче віднайти відповіді на свої запитання. Хочеться побажати Григорію Володимировичу подальшої праці у цьому руслі, щоб ми могли знайомитися з новими цікавими роботами, а також нехай передає дітям, як викладач, ті свої напрацювання, які ми бачимо на сьогоднішній день, – зазначила у вітальному слові завідувачка кафедри дизайну ЧДТУ Наталія Романенко, зичачи художнику невичерпної творчої наснаги.

За дорученням ректора ЧДТУ Олега Григора з відкриттям персональної виставки привітав Григорія Малорода проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко.

При Черкаському державному технологічному університеті сформована потужна школа дизайну, яка об'єднує митців усієї Черкащини і творить історію навчального закладу. В нашому університеті ми пишаємося людьми, оскільки кожна людина це історія, а Ви  невід'ємна складова цього великого конгломерату творчих порядних і професійних людей, які творять сьогодення, наголосив у вітальній промові Валентин Лазуренко.

Григорій Малород створив серію робіт на одвічні теми людського буття. Кожна композиція Григорія Малорода відкриває можливість не тільки замислитися про зміст зображеного на полотні, а й усвідомити істинний сенс побаченого, роботи символічного змісту виключають світогляд художника.

«Життя - це гра!?» такою назвою експозиції митець немов ставить запитання-твердження глядачеві, а відповідь кожен знайде сам.

 

Виставка діє до 25 вересня 2020 року на першому поверсі у Черкаському обласному художньому музеї.