,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День ЧДТУ пройшов у Черкаській школі №32
Понеділок, 07 жовтня 2019 13:34

День ЧДТУ пройшов у Черкаській школі №32

День ЧДТУ пройшов у Черкаській школі №32

«Вчись! Живи! Працюй на Черкащині!»,  – під таким гаслом Черкаський державний технологічний університет здійснює свою активну діяльність та заохочує молоде покоління здобувати гідну освіту для успішного працевлаштування, а відтак і для комфортного життя, на рідній землі у своїй державі.

Напередодні Дня працівників освіти України, на запрошення директорки Черкаської загальноосвітньої  школи № 32 Ірини Овчаренко, адміністрація ЧДТУ, викладачі та студенти завітали до навчального закладу, щоб познайомити школярів з одним із провідних університетів регіону.

Представники факультетів та кафедр Черкаського державного технологічного університету традиційно розгорнули Науковий пікнік ЧДТУ, презентували учням свої освітні програми в інтерактивному форматі, проводили пізнавальні «Уроки ЧДТУ» з різних дисциплін, влаштовували видовищні майстер-класи, цікаві конкурси та вікторини, демонстрували сучасні науково-технічні досягнення.  Іноземні студенти Черкаського державного технологічного університету своїм прикладом заохотили школярів до навчання в Черкаському державному технологічному університеті, який готує висококваліфікованих фахівців міжнародного рівня.

Невимушена атмосфера спонукала до щирого спілкування з ректором, деканами, завідувачами кафедр,  викладачами, колишніми випускниками школи, а нині студентами ЧДТУ.

День Черкаського державного технологічного університету в Черкаській загальноосвітній школі №32 створив не лише піднесену атмосферу, а й посіяв у молодих серцях зерно прагнень  до розбудови своєї Черкащини, своєї країни.