,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковець ЧДТУ Володимир Унрод взяв участь у науковій нараді в Запоріжжі
Понеділок, 10 червня 2019 11:54

Науковець ЧДТУ Володимир Унрод взяв участь у науковій нараді в Запоріжжі

Науковець ЧДТУ Володимир Унрод взяв участь у науковій нараді в Запоріжжі

Наприкінці травня в місті Запоріжжя пройшла наукова нарада, на яку в якості висококваліфікованого спеціаліста в галузі матеріалознавства та сучасних хімічних технологій, був запрошений доцент кафедри хімічних технологій та водоочищення Черкаського державного технологічного університету, академік, голова Черкаського регіонального відділення української технологічної академії Володимир Унрод.

За результатами наукової наради була укладена Угода про науково-технічну та творчу співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та компанією «Ti Technology LTD». Підписання такого договору дозволить розпочати спільну підготовку спеціалістів та магістрів, а також підготувати  фінансову угоду відповідно до визначених термінів.

Крім цього, під час робочого візиту відбулася низка фахових зустрічей, зокрема зустріч в ПАТ «Інститут титану» з начальником відділу маркетингу і зовнішньоекономічних зв’язків. Протягом екскурсії в музей всесвітньо відомого підприємства «Мотор Січ» учасники ознайомилися з історією та продукцією заводу. А під час відвідин Запорізького національного технічного університету Володимир Унрод, доктор технічних наук, професор Олександр Овчинников та доктор технічних наук, професор Тетяна Критська обговорили перспективи творчих зв’язків у галузі підготовки технологів із дослідження та отримання нових композиційних матеріалів, написання підручників, монографій та публікацій в наукових журналах.