,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли планові тренування з цивільного захисту
Середа, 05 червня 2019 18:10

У ЧДТУ пройшли планові тренування з цивільного захисту

У ЧДТУ пройшли планові тренування з цивільного захисту

5 червня в Черкаському державному технологічному університеті відбулися планові тренування з цивільної безпеки. За легендою, у навчальному корпусі № 3, на  першому поверсі в комп’ютерній лабораторій № 104 будівельного факультету виникла пожежа, яка перекинулась в приміщення препараторської кафедри геодезії та землеустрою. Згідно з Планом проведення спеціального об’єктового тренування формувань і служб цивільного захисту за темою «Організація і проведення заходів цивільного захисту при загрозі та виникненні надзвичайної ситуації» були вжиті всі необхідні заходи для ліквідації пожежі відповідно до ситуації.

Відтак, з метою вдосконалення знань та навичок особового складу, комісії з надзвичайних ситуацій, всіх об’єктових формувань та керівників структурних підрозділів з організації та проведення заходів із захисту учасників освітнього процесу, а також працівників університету в умовах надзвичайної ситуації; перевірено  реальність планування заходів реагування органів управління та сил ЦЗ на загрозу та виникнення НС, реальність планування евакуаційних заходів; відпрацьовано взаємодію між органами управління цивільного захисту ЧДТУ, об’єктовими формуваннями та керівниками структурних підрозділів.

У тренуванні взяли участь: особовий склад формувань цивільного захисту університету, професорсько-викладацький, навчально-допоміжний склади та студенти будівельного факультету.

Збір керівного складу, оповіщення  та евакуація учасників освітнього процесу виконано згідно з нормативними документами цивільного захисту.