,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ піклується про дозвілля маленьких черкащан
П'ятниця, 31 травня 2019 12:47

ЧДТУ піклується про дозвілля маленьких черкащан

ЧДТУ піклується про дозвілля маленьких черкащан

Сьогодні паркова зона біля Черкаського державного технологічного університету є улюбленим місцем для відпочинку маленьких жителів мікрорайону та гостей з їхніми батьками, дідусями та бабусями, родичами та друзями. Юні відвідувачі полюбляють бавитися на зелених газонах, милуватися розмаїттям квітів, годувати голубів поблизу фонтану на Площі Знань ЧДТУ. Дорослі зауважують, насамперед, безпеку та комфорт території відпочинку, де можна проводити час із дітьми, читати улюблену книгу у тіні дерев, чи спілкуватися з друзями під заспокійливий гомін водограю. Паркова зона оснащена бездротовим інтернетом Wi-Fi, увечері добре освітлена та постійно збагачується новими молодими насадженнями.

Черкаський державний технологічний університет піклується про безпеку, зручність та затишок черкасців та вкотре доводить, що глибокі знання у поєднанні з комфортними умовами для навчання і відпочинку дають приголомшливі результати.

Черкаський державний технологічний університет вітає усіх з Днем захисту дітей і наголошує: «Щасливе дитинство – запорука успішного майбуття!»