,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася зустріч із черкаськими старшокласниками
Середа, 29 травня 2019 11:00

У ЧДТУ відбулася зустріч із черкаськими старшокласниками

У ЧДТУ відбулася зустріч із черкаськими старшокласниками

23 травня в Черкаський державний технологічний університет завітали учні 10-х класів спеціалізованої школи №3 міста Черкаси. Факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну та факультет електронних технологій та робототехніки організували для майбутніх абітурієнтів урок «Цікава фізика» на базі кафедри фізики та матеріалознавства і урок «Робототехніки» на базі кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій.

Зі вступним словом гостей привітав завідувач кафедри фізики та матеріалознавства, д.т.н. професор Ващенко В.А. та розповів про роль фізики в сучасному світі науки і техніки. Зі свого боку, доцент к.т.н. Бутенко Т.І. ознайомила з історією кафедри, доцент кафедри, к.т.н. Колінько С.О. показав і детально розповів про лабораторії кафедри фізики та продемонстрував учням ряд фізичних дослідів.

Школярі також відвідали факультет електронних технологій і робототехніки, і кафедру приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій де було проведено урок «Робототехніки». Завідувач кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій к.т.н., доцент Бондаренко Ю.Ю. розповіла учням про факультет і які є спеціальності на факультеті.

Завдяки такому заходу старшокласники отримали багато корисної інформації про Черкаський державний технологічний університет та спеціальності факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну та факультет електронних технологій і робототехніки.