,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ відвідали компанію «Flex Україна»
Середа, 08 травня 2019 10:15

Представники ЧДТУ відвідали компанію «Flex Україна»

Представники ЧДТУ відвідали компанію «Flex Україна»

Студенти факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету разом з деканом факультету Артемом Гончаровим, завідувачем кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій Юлією Бондаренко та доцентом кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем Андрієм Чорнієм відвідали українське представництво міжнародної корпорації Flextronics компанію «Flex Україна».

Представники підприємства люб’язно надали можливість ознайомитись з сучасними технологіями виробництва та тестування електроніки та безпосередньо побачити основні етапи виробництва, автоматизовані виробничі лінії, а також процес тестування готової продукції. Студенти спеціальностей 172 Телекомунікації та радіотехніка та 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології дізнались про особливості налагодження автоматизованих ліній та контролю якості продукції.

Крім того, для студентів Черкаського технологічного університету була організована екскурсія, під час якої була можливість побачити Мукачівський замок, помилуватися мальовничою природою Закарпаття та зробити фото біля квітучих сакур.

За результатами поїздки досягнуто домовленості про проходження студентами ЧДТУ практики та стажування в компанії «Flex Україна», а також подальше працевлаштування в компанії.

Студенти та викладачі факультету електронних технологій і робототехніки вдячні за запрошення та сподіваються на подальшу плідну співпрацю з компанією «Flex Україна».