,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники профкому ЧДТУ привітали ветеранів Другої світової війни
Середа, 08 травня 2019 11:25

Представники профкому ЧДТУ привітали ветеранів Другої світової війни

Представники профкому ЧДТУ привітали ветеранів Другої світової війни

Щороку 9 травня Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогою ціною заплатив наш народ за участь у тій страшній війні. Не щезне в пам’яті людській, не відійде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. У цей пам'ятний, світлий, святковий і водночас сумний день ми вкотре усвідомлюємо значення таких слів, як мир і порозуміння. Усіх нас єднає любов до України і турбота про її майбутнє. Ми відзначаємо цей день радості й скорботи, пам'яті й безсмертя й схиляємо в шані голову перед загиблими.

Нинішнього року традиційно 7 травня представники профспілкового активу Черкаського державного технологічного університету привітали теплими щирими словами колишніх працівників закладу, почесних членів Профспілки – ветеранів Другої світової війни, і вручили грошові подарунки. Ветерани порадували гостей приємним спілкуванням, обмінялися позитивними емоціями, згадали пережиті моменти непростого минулого, в черговий раз поділилися досвідом, переживаннями і радісними подіями.

Серед пошанованих ветеранів – колишні працівники Черкаського державного технологічного університету: Чепіль Раїса Олексіївна, Яровенко Лідія Михайлівна, Шмулій Микола Іванович, Грядунов Віктор Іванович, Прямухін Валентин Євгенович, Криштопа Віктор Порфирович, Ушеніна Валентина Петрівна, Кулаковський Василь Якимович.