,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулися сеанси одночасної гри в шахи
Вівторок, 07 травня 2019 14:45

У ЧДТУ відбулися сеанси одночасної гри в шахи

У ЧДТУ відбулися сеанси одночасної гри в шахи

7 травня у Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи кафедри фізичного виховання  та здоров’я людини відбулися сеанси одночасної гри в шахи.

Сьогодні у нас вперше відбудуться сеанси одночасної колективної гри в шахи до дня перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні, зазначив проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко та побажав усім учасникам цікавої гри і перемоги.

Кандидат у майстри спорту Даніїл Мірошнік, І-розрядник В'ячеслав Халудров та  ІІ-розрядниця Олександра Котеченко змагалися у гнучкості розуму з усіма охочими.

Наші університетські чемпіони, які беруть участь і захищають честь Черкаського державного технологічного університету у шахових турнірах різного рівня, сьогодні проводитимуть з усіма бажаючими гру. Кожен зможе спробувати вступити із чемпіонами у шаховий двобій, сподіваючись на перемогу, зауважив завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ Василь Загородній.

Метою такого спортивного заходу є популяризація шахів, а також демонстрація здатності розуму до вирішення певних задач, адже вважається, що регулярне заняття шахами — це психологічна школа успіху.

За результатами інтелектуальної гри члени збірної команди ЧДТУ: Даніїл, В'ячеслав та Олександра здобули перемогу у всіх партіях одночасної гри з шахів.