,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Колишнього керівника ЧДТУ Миколу Кайдаша віншували з нагоди 90-річного ювілею
Понеділок, 22 квітня 2019 16:04

Колишнього керівника ЧДТУ Миколу Кайдаша віншували з нагоди 90-річного ювілею

Колишнього керівника ЧДТУ Миколу Кайдаша віншували з нагоди 90-річного ювілею
     22 квітня під час урочистого засідання ректорату Черкаського державного технологічного університету з нагоди 90-річного ювілею віншували колишнього декана Черкаського загальнотехнічного факультету Київського інженерно-будівельного інституту (1976 – 1980), ветерана праці ЧДТУ Миколу Кайдаша. 
      Протягом 90 років Микола Геврасійович вклав чималий відрізок свого життя у розбудову Черкаського державного технологічного університету, зокрема він стояв у витоків будівництва першого корпусу нашого університету, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. 
      Олег Олександрович висловив найщиріші побажання ювіляру та вручив Почесну Грамоту ЧДТУ і Вітальну адресу. 
Модератор заходу,  проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету, професор Валентин Лазуренко ознайомив аудиторію з цікавим, часом нелегким,  насиченим подіями життєвим шляхом Миколи Кайдаша, перегорнувши сторінки біографії ювіляра. 
  З найкращими словами привітань звернулася до Миколи Геврасійовича голова профспілкового комітету ЧДТУ Наталія Гончарова та, за особистим дорученням Ольги Дем’янівни Жалдак, вручила ювіляру Почесну грамоту Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України та грошову винагороду.
       Найщиріші побажання з нагоди ювілею висловили колеги Миколи Кайдаша професор Юрій Лега та професор Володимир Унрод, який наразі є головою Черкаського регіонального відділення Української технологічної академії. Зі свого боку, Володимир Унрод принагідно вручив ювіляру Подяку від  Української технологічної академії та пам’ятне видання наукових праць.
       Відтак, найщиріші побажання, вітальні адреси, квіти отримав цього дня ювіляр від керівництва, профспілкового комітету, колег та друзів, соратників по науковій діяльності.
           У теплих словах на адресу ювіляра підкреслювалися найкращі людські якості, наукові здобутки, його непересічні досягнення у розбудові та становленні Черкаського державного технологічного університету, що надихають не одне покоління на власні звершення.