,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентка ЧДТУ стала призеркою Всеукраїнського конкурсу робіт за напрямом співробітництва з ЄС
Понеділок, 22 квітня 2019 16:01

Студентка ЧДТУ стала призеркою Всеукраїнського конкурсу робіт за напрямом співробітництва з ЄС

Студентка ЧДТУ стала призеркою Всеукраїнського конкурсу робіт  за напрямом співробітництва з ЄС

     12 квітня у стінах Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом». На конкурсі студентка Черкаського державного технологічного університету спеціальності «Міжнародна економіка» Наталія Байрак виступала з науковою роботою на тему «Енергоефективність в економічній політиці країн ЄС» і, завдяки своїм ґрунтовним знанням здобутим в ЧДТУ та ерудиції, виборола призове місце. Це вкотре доводить, що студенти Черкаського державного технологічного університету входять до когорти найкращих в Україні.

     Після завершення виступів та палких обговорень, студенти Дніпровського університету імені Олеся Гончара влаштували для гостей-конкурсантів чудову екскурсію містом, де була можливість не лише оглянути цікаві місця, а й поспілкуватися зі студентами з інших міст. За чашкою смачної кави, конкурсанти обмінялися враженнями від конференції, навчання у своїх університетах та поділися планами на майбутнє.

       – Загалом, це був дуже гарний досвід!!! Закликаю всіх брати участь у науковому житті нашого університету, бо нерідко саме звідси і починаються успішні кар’єрні, наукові, політичні та соціальні звершення, – зазначає Наталія Байрак.