,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ добіг до завершення Тиждень науки
П'ятниця, 19 квітня 2019 14:13

У ЧДТУ добіг до завершення Тиждень науки

У ЧДТУ добіг до завершення Тиждень науки

15 квітня стартував Тиждень науки в Черкаському державному технологічному університеті. Протягом тижня на факультетах та кафедрах проходили наукові конференції, семінари, тренінги та демонстрації здобутків і досягнень у галузі науки викладачів та студентів університету. Цікаві зустрічі та семінари провели Андрій Сідляренко (ТОВ «Антиплагіат», Київ), Любов Ропало (Черкаська агенція регіонального розвитку). Під час Днів студентської науки студенти блискуче продемонстрували глибокі знання, високий рівень підготовки та отримали відповідні відзнаки.

18 квітня на завершення Тижня науки проведено семінар на тему «Проекти ТОВ «Видавнича служба УРАН»: «Наукова періодика України» та «Наукові конференції України», співпраця з агенцією CrossRef». Спікером виступив координатор проектів Андрій Кузнецов.

Учасники семінару мали змогу у вільному форматі поспілкуватися на актуальні для науковців теми, поставити запитання спікеру та отримати на них розгорнуті відповіді.

Феєричним завершенням Тижня науки в ЧДТУ став Науковий пікнік у середмісті, де науковці мали нагоду вкотре продемонструвати цікаві наукові розробки та винаходи аби заохотити майбутніх студентів до вступу в Черкаський державний технологічний університет.

 

Галерея зображень