,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Екологи ЧДТУ взяли участь у Всеукраїнському юннатівському русі «Зелена естафета»
Середа, 17 квітня 2019 09:44

Екологи ЧДТУ взяли участь у Всеукраїнському юннатівському русі «Зелена естафета»

Екологи ЧДТУ взяли участь у  Всеукраїнському юннатівському русі «Зелена естафета»

9-11 квітня на базі КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» пройшов ІІ фінальний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета». В Естафеті взяли участь команди переможців обласних етапів серед загальноосвітніх навчальних закладів та закладів позашкільної освіти з Кіровоградської, Чернігівської, Дніпропетровської, Полтавської, Закарпатської, Львівської, Вінницької, Сумської, Запорізької, Харківської, Одеської, Черкаської та Донецької областей. До складу журі конкурсу увійшли науковці нашого університету: доктор педагогічних наук, професор кафедри загальної екології, педагогіки та психології Людмила Білик; кандидат хімічних наук, професор, завідувач кафедри екології Олена Хоменко; кандидат біологічних наук, доцент, завідувач кафедри загальної екології, педагогіки та психології Інгріда Чемерис; кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Людмила Жицька. Звіти команд школярів журі оцінювала за такими напрямками, як практична природоохоронна діяльність, інформаційно-просвітницька та навчально-виховна робота. До проведення моніторингових досліджень юних природоохоронців долучилися також магістри спеціальності «Екологія» Черкаського державного технологічного університету, а також викладачі будівельного факультету: Неллі Загоруйко, Віктор Сич та Оксана Єгорова.
Учасники естафети були у захваті від екскурсії  Черкасами та візиту до Канева («Тарасова гора» - національна святиня українського народу; Георгіївський (Успенський) собор, Музей народно-прикладного мистецтва).
За дорученням директора КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмили Давиденко всі учасники заходу отримали Подяки та сертифікати з рук ректора ЧДТУ Олега Григора під час засідання Вченої ради Черкаського державного технологічного університету.