,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студент ЧДТУ Володимир Півненко визнаний найкращим спікером регіонального дебатного турніру
Понеділок, 15 квітня 2019 15:29

Студент ЧДТУ Володимир Півненко визнаний найкращим спікером регіонального дебатного турніру

Студент ЧДТУ Володимир Півненко визнаний найкращим спікером регіонального дебатного турніру

    12 квітня на базі Черкаського державного технологічного університету відбувся третій регіональний дебатний турнір, організаторами якого виступили Інститут Республіка у партнерстві з Черкаським дебатним клубом, Молодіжним ресурсним центром та ЧДТУ, за спонсорської підтримки інтернер-провайдера «McLaut». Участь у цьогорічних інтелектуальних баталіях взяли 32 представники шести освітніх закладів міста: Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського державного технологічного університету, Черкаського Інституту ДВНЗ «Університет Банківської Справи», Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, Черкаського державного бізнес-коледжу та Черкаського політехнічного технікуму.

     Дебати на тему політичних реформ на регіональному рівні відбуваються у 30 містах України, адже участь у дебатному турнірі є чудовою нагодою для студентів проявити свої здібності з риторики та вміння переконувати.

     За результатами напруженої інтелектуальної боротьби перемогу в дебатному турнірі здобула команда Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Єлизавета Циганик та Максим Попова кращим спікером турніру визнаний Володимир Півненко з Черкаського державного технологічного університету.

     Досвідчений учасник дебатного турніру, студент магістратури спеціальності «Політична філософія» Черкаського державного технологічного університету Володимир Півненко третій рік брав участь у дебатному турнірі. У 2017 році у складі команди «Агонь» разом із Софією Ярмош він став переможцем дебатного турніру та володарем «Кубку Черкас».
– Все наше життя пов’язано з тим, що ми постійно когось переконуємо, ми постійно виступаємо,і немає нічого страшного в тому, аби намагатися довести людині аргументовано свою точку зору, –зазначив Володимир Півненко.

      Переможці цьогорічного дебатного турніру змагатимуться на всеукраїнському рівні вже 10-11 травня у столиці.

Детальніне у сюжеті UA: Черкаси