,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ пройшов день студентської науки
П'ятниця, 12 квітня 2019 13:04

На кафедрі фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ пройшов день студентської науки

На кафедрі фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ пройшов день  студентської науки

      11 квітня на кафедрі фізичного виховання та здоров’я людини Черкаського державного технологічного університету відбулася наукова конференція студентів ЧДТУ за програмою «Дня студентської науки». У роботі секційного засідання під керівництвом завідувача кафедри Василя Загороднього взяли участь понад 30 учасників, представників студентства та професорсько-викладацького складу. З доповідями виступили 22 студенти І-ІІ курсів.

      Діапазон наукових тем був,  як завжди, широким: обговорювалися теоретико-методичні питання фізичного виховання, питання оздоровчої фізичної культури, самовиховання, самопізнання та самовдосконалення особистості, мотивації до занять спортом, лікувальної  фізичної культури, виробничої гімнастики, оздоровчого бігу, фітнесу та туризму.   У центрі уваги доповідачів були питання, які залишаються предметом наукових дискусій у сучасній науці – це питання  здорового способу життя та здоров’я студентської молоді.

       Всі студенти показали глибокі знання матеріалу своїх тем, впевнено трималися перед численною аудиторією під час своєї доповіді та  відповідях на запитання.

Завідувач кафедри відзначив високий рівень представлених виступів, активність і відповідальність студентів та побажав їм не зупинятися на досягнутому, продовжувати дослідження, та подальших успіхів у науковій роботі.

       Перед викладачами постало складне завдання, адже кожен учасник був гідний перемоги і призерів розділяли поодинокі бали. Всі учасники студентської конференції отримали добрі настанови та практичні поради для продовження наукової роботи.

        За підсумками роботи секції «Форми та методи підвищення фізичної підготовленості студентів ВНЗ» обрані кращі доповіді, серед яких до першої трійки увійшли:

І місце – студентка гр. ПФ-189, ФГТ, Лега Єлизавета. Вітаміни та їх роль в життєдіяльності людини. Керівник –  доц. Загородній В.В.

ІІ місце – студент гр. ГЗ-72, БФ, Дорошко Денис. Рухливі ігри та естафети у фізичному виховання студентів. Керівник –  ст. викладач Кандиба П.О.

ІІІ місце – студент гр. МЕ-183, ФЕУ, Прокопенко Іван. Самовиховання студентської молоді засобами фізичного виховання. Керівник –  к.і.н., доц. Ярославська Л.П.