,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ стали переможцями Всеукраїнського конкурсу робіт з управління проектами і програмами
Середа, 10 квітня 2019 09:19

Студенти ЧДТУ стали переможцями Всеукраїнського конкурсу робіт з управління проектами і програмами

Студенти ЧДТУ стали переможцями Всеукраїнського конкурсу робіт з управління проектами і програмами
     5 квітня 2019 року у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулася підсумкова науково-практична  конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018-2019 навчального року з «Управління проектами та програмами».
      На конкурс була представлена 61 робота з різних вищих навчальних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації. До складу конкурсної комісії увійшли 26 вчених, серед яких 11 докторів наук та 15 кандидатів наук відповідного профілю. 
     На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт згідно з п. 4.8 Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук конкурсна комісія визначила кращі наукові роботи, Галузевою конкурсною комісією допущено до участі у ІІ турі та заслухано 14 робіт, середяких була робота студентів-магістрів першого курсу спеціальності 122 – Комп’ютерні науки Черкаського державного технологічного університету, освітньо-професійна програма «Управління ІТ проектами» Вадима Тіторенка та Дмитра Мельниченка.  Науковим керівником цієї роботи є завідувач кафедри інформаційних технологій проектування ЧДТУ д.т.н., доцент Тетяна Прокопенко.
     За результатами конкурсу Вадим Тіторенко  та Дмитро Мельниченко вибороли друге місце та отримали  Диплом ІІ ступеня  переможців ІІ етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Управління проектами і програмами».
 
    Вітаємо Вадима і Дмитра та їхнього наукового керівника з перемогою і бажаємо творчої наснаги та успішного подолання нових наукових вершин!