,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли змагання з настільного тенісу серед викладачів та співробітників
Четвер, 07 березня 2019 11:30

У ЧДТУ пройшли змагання з настільного тенісу серед викладачів та співробітників

У ЧДТУ пройшли змагання з настільного тенісу серед викладачів та співробітників

У Черкаському державному технологічному університеті стало доброю традицією, з метою забезпечення змістовного дозвілля викладачів та співробітників навчального закладу, запровадження фізичної культури і спорту в їх повсякденний побут, утвердження здорового способу життя, організовувати змагання з різних видів спорту.

6 березня 2019 року в спорткомплексі ЧДТУ відбулися змагання з такого олімпійського виду спорту, як настільний теніс, і були приурочені 59-й річниці з дня заснування нашого закладу освіти.

Перед початком змагань учасників привітали завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ Василь Загородній, проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко і голова профкому ЧДТУ Наталія Гончарова.

Серед жінок першість здобула доцент кафедри робототехніки і спеціалізованих комп’ютерних систем Марина Чичужко. Почесне друге місце у запеклій боротьбі посіла начальник центру студентського розвитку та культурних програм Тетяна Кужим, а на третьому місці опинилася доцент кафедри фізичного виховання та здоров'я людини Лариса Ярославська.

Серед чоловіків вчергове першість  здобув доцент кафедри інформаційної безпеки та комп'ютерної інженерії Валерій Тазетдінов. Решта учасників змагань поступилися досвіду ветеранів праці університету: колишньому доценту кафедри міжнародної економіки Єрмоленку Валентину Адамовичу та завідувачу лабораторіями кафедри інформатики, інформаційної безпеки та документознавства Коваленку Юрію Яковичу.

По завершенню змагань Валентин Лазаренко вручив колективу кафедри фізичної культури та здоров'я людини Подяку ЧДТУ за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у виховання молоді, а силами профспілкового комітету для учасників змагань був організований солодкий стіл.