,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ за сприяння УкрСиббанку на кафедрі фінансів відкрили новий комп’ютерний клас
Вівторок, 05 березня 2019 13:27

У ЧДТУ за сприяння УкрСиббанку на кафедрі фінансів відкрили новий комп’ютерний клас

У ЧДТУ за сприяння УкрСиббанку на кафедрі фінансів відкрили новий комп’ютерний клас
     Напередодні Дня Університету, як результат співпраці між навчальним закладом та Укрсиббанком, відбулося офіційне відкриття комп’ютерного класу кафедри фінансів факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету.
    Ректор ЧДТУ Олег Григор та начальник Черкаського управління УкрСиббанку Євгеній Василенко  урочисто перерізали символічну жовто-блакитну стрічку на вході до аудиторії та запросили викладачів, студентів та гостей ознайомитися з новим комп’ютерним класом.
     – Відкриття комп’ютерного класу – це результат нашої співпраці з Черкаським управлінням УкрСиббанку,  – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Я щиро сподіваюся, що випускники кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету охоче будуватимуть свою фахову кар’єру у цьому банку.
      Зі свого боку начальник Черкаського управління УкрСиббанку Євгеній Василенко  висловив сподівання, що комп’ютери значно допоможуть студентам у навчанні та заохотив до організації  спільних заходів та реалізації спільних проектів. 
      – Загалом в черкаських банках найбільша кількість співробітників – саме випускники Черкаського державного технологічного університету, тому комп’ютери, які ми надали для аудиторії кафедри фінансів – це, насамперед, вкладення  у наше майбутнє, – наголосив Євгеній Василенко.