,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ запрацювала «Школа хіміків-технологів»
Вівторок, 05 березня 2019 10:38

У ЧДТУ запрацювала «Школа хіміків-технологів»

У ЧДТУ запрацювала «Школа хіміків-технологів»
      На кафедрі хімічних технологій та водоочищення Черкаського державного технологічного університету розпочала роботу «Школа хіміків-технологів»
       Подія стала можливою завдяки підтримці ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ», на якому на сьогодні працює більше 60 випускників кафедри хімічних технологій та водоочищення. Керівник Центру розвитку персоналу виробництва ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ» Наталія    Худенко сподівається, що учні школи хіміків-технологів у майбутньому стануть співробітниками підприємства, яке допомагає українцям зберегти здоров’я і життя.
       У лекційній аудиторії №412 другого корпусу ЧДТУ зібралося 26  учнів черкаських шкіл, які цікавляться хімією або хочуть знати її краще.
       Вітала учасників школи організаторка та натхненниця школи, старша викладачка кафедри хімічних технологій та водоочищення ЧДТУ Наталія Фоміна
         Перше заняття відбулося 28 лютого й було присвячено вирішенню організаційних питань.
    Аспірант кафедри Юлія Дзігора  розповіла про нові методи навчання, що плануються при проведенні лекційних та практичних занять й запропонувала працювати сучасними інтерактивними методами, щоб прокачати учням свої хімічні здібності та можливості.
     Лабораторні та практичні заняття проводитиме старший лаборант випускниця кафедри Світлана Каменська, яка коротко ознайомила учнів із вимогами безпеки під час роботи в лабораторіях, адже планується потужна практична частина при навчанні в школі .
    Старшокласникам запропонували екскурсію по сучасним, обладнаним лабораторіям.   Кандидат технічних наук, доцент кафедри хімічних технологій та водоочищення ЧДТУ Андрій Громико продемонстрував та коротко ознайомив учнів із сучасним обладнанням лабораторій, яке було закуплено за кошти міжнародних проектів «Water Harmony» та «Water Harmony Eurasiа -II», які виконуються на кафедрі з 2011 року.
     Сподіваємося, що всі учасники будуть активними та з легкістю завершать курс навчання в школі хіміків-технологів, отримавши сертифікат про її закінчення.
 

Галерея зображень