,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковець ЧДТУ очолив журі конкурсу робіт секції з математики МАН
Понеділок, 18 лютого 2019 13:39

Науковець ЧДТУ очолив журі конкурсу робіт секції з математики МАН

Науковець ЧДТУ очолив журі конкурсу робіт секції з математики МАН
    У суботу 16 лютого відбувся II етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт секції математика Малої академії наук. Протягом року тривала напружена робота юних науковців Черкащини над своїми проектами. До цього більше сотні дослідників пройшли декілька етапів відбору, а також оцінювання завдань навчальних досягнень з математики, що дало можливість вибрати серед них найкращих.
    У вітальному слові голова журі секції з математики, завідувач кафедри вищої математики факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Черкаського державного технологічного університету Віктор Ковтуненко привітав учасників конкурсу, а також розповів про можливі перспективи продовження наукової роботи та навчання в ЧДТУ.
     Віктор Степанович познайомив учасників із низкою сучасних та перспективних спеціальностей, за якими ведеться підготовка фахівців ЧДТУ, і запросив детальніше ознайомитися з особливостями навчання та наукової діяльності в Черкаському державному технологічному університеті під час проведення Дня відкритих дверей ЧДТУ 23 лютого.