,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ проходили практику у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Понеділок, 18 лютого 2019 10:02

Студенти ЧДТУ проходили практику у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

Студенти ЧДТУ проходили практику у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

З 14 січня до 8 лютого студенти першого та другого курсу спеціальності «Соціальне забезпечення» факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету: Євгеній Панасенко, Олена Кобилко, Зоряна Городнюк та Юлія Загоровська проходили практику у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Під час чотиритижневої практики студенти ЧДТУ ознайомлювалися зі структурою та діяльністю департаменту, посадовими інструкціями працівників. Також практиканти побували на лекції стосовно інклюзивної освіти, індивідуальної освіти, соціального захисту, який проводиться на рівні шкіл.

Завдяки Департаменту освіти та гуманітарної політики черкаської міської ради студенти відвідали черкаські загальноосвітні школи 7, 28 та 12, щоб ознайомитися з роботою соціального педагога. Крім цього, майбутні фахівці з соціального забезпечення побували у Черкаському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

За результатами практики студенти спеціальності "соціальне забезпечення" успішно захистили звіти та вже будують плани стосовно подальшого працевлаштування в організації, з якими познайомилися під час практики.