,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулося засідання Координаційної ради з питань фізичного виховання та спорту ЗВО Черкаської області
Понеділок, 18 лютого 2019 14:49

У ЧДТУ відбулося засідання Координаційної ради з питань фізичного виховання та спорту ЗВО Черкаської області

У ЧДТУ відбулося засідання Координаційної ради з питань фізичного виховання та спорту ЗВО Черкаської області

15 лютого 2019 року на кафедрі фізичного виховання та здоров’я людини Черкаського державного технологічного університету відбулось засідання Координаційної ради з питань фізичного виховання та спорту закладів вищої освіти Черкаської області. У роботі Координаційної ради прийняли участь начальник Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Саприкіна А.В., її заступник Скринська О.М. та представники закладів вищої освіти області: від ЧДТУ завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини, голова Координаційної ради Загородній В.В., доцент кафедри фізичного виховання та здоров’я людини, голова спортклубу, секретар Координаційної ради Ярославська Л.П., від ЧНУ ім. Богдана Хмельницького директор Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я, доцент Нечипоренко Л.А., голова спортклубу  ЧНУ Хіміч В.Й., від Уманського педагогічного університету ім. Павла Тичини голова спортклубу Щербина В.В., від Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля начальник кафедри спеціальної та фізичної підготовки Архипенко В.О. та інші.

На засіданні були розглянуті питання організації та проведення ХVІІ Універсіади Черкаської області серед ЗВО типу університети, інститути, академії та участь команд ЗВО Черкаської області у ХІV літній Універсіаді України 2019 року.