,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли урочистості з нагоди 25-ї річниці факультету економіки та управління
Четвер, 29 листопада 2018 17:06

У ЧДТУ пройшли урочистості з нагоди 25-ї річниці факультету економіки та управління

У ЧДТУ пройшли урочистості з нагоди 25-ї річниці факультету економіки та управління

29 листопада ошатна актова зала Черкаського державного технологічного університету радо вітала випускників, працівників, студентів, абітурієнтів та шанованих гостей факультету економіки та управління ЧДТУ, аби дружною родиною відзначити чверть століття від дня народження факультету.

– Двадцять п’ять років промайнули, ніби одна мить, – зауважив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Хочу привітати ветеранів праці університету, колишніх студентів - перших випусків, які завітали сьогодні до нас. Дякую випускникам, колишньому і теперішньому професорсько-викладацькому складу та студентам, які надихають на подальші здобутки та нові досягнення. Бажаю всім радості, щастя, миру!

Після вітального слова ректор ЧДТУ Олег Григор виконав почесну місію та нагородив Почесною грамотою ЧДТУ за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у становлення та розвиток Черкаського державного технологічного університету та з нагоди 25 – річчя факультету економіки та управління викладачів, які працювали та розвивали факультет упродовж багатьох років.

Привітати ювілярів із визначною подією завітав і заступник міського голови міста Черкаси Ігор Волошин.

Серед людей, які сьогодні святкують чверть століття факультету економіки та управління є мої друзі. Окрема подяка ветеранам праці, які прийшли сьогодні поспілкуватися із колегами та студентами. Хочу звернутися до майбутніх студентів, щоб вони обрали правильний шлях та вступали до Черкаського державного технологічного університету саме на факультет економіки та управління, наголосив у вітальному слові заступник міського голови міста Черкаси Ігор Волошин.

Після теплих щирих слів Ігор Володимирович зачитав Вітальну адресу від випускника факультету економіки та управління ЧДТУ, а нині міського голови міста Черкаси Анатолія Бондаренка та вручив деканові факультету Віктору Демиденку Подяку міського голови колективу факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету.

Зі свого боку Віктор В’ячеславович звернувся до численної аудиторії з вітальним словом та побажаннями здоров’я, мирного неба і гараздів.

25 років це багато, чи мало? Вочевидь, що порівняно з плином людського життя, це досить мало. Це молодість, прекрасний вік, який проходить зараз наш факультет, який є ровесником нашої незалежної держави. За 25 років ми випустили понад 10 тисяч бакалаврів, більше ніж  7 тисяч спеціалістів та понад 2 тисячі магістрів. Це величезний внесок у розвиток, у становлення нашої держави та економіки нашого регіону, зазначив декан факультету економіки та управління ЧДТУ Віктор Демиденко.

Під час урочистостей згадали історію розвитку і шлях становлення факультету та вшанували хвилиною мовчання тих, хто стояв у витоків, а нині відійшли у кращі світи.

Святковий захід був щедрий на привітання від гостей, деканів факультетів Черкаського державного технологічного університету та студентів  і багатий на творчі, пісенні, музичні та солодкі подарунки. А під час церемонії вручення премії «Золотий Факультет» жоден співробітник факультету не залишився без уваги. Відтак, голова Студентської Ради факультету економіки та управління Марк Дьордяй урочисто вручив нагороди представникам різноманітних номінацій: «Хранителі традицій», «Інтелектуальний інвестор», «Спокій нам може лише наснитись», «Бійці невидимого фронту». Почесне звання «Начальник оперативного штабу» та відповідну нагороду отримав декан факультету економіки та управління Віктор Демиденко.

Феєричним завершенням урочистостей  став виступ народного художнього колективу України, естрадної студія «Карамель» під керівництвом Світлани Сємілєткіної, які також відкривали святкову подію.

 

Всі фотографії на Flickr