,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Проект ЧДТУ MUSIC-Med серед призерів конкурсу стартапів Міжнародного форуму Innovation Market
Середа, 28 листопада 2018 13:59

Проект ЧДТУ MUSIC-Med серед призерів конкурсу стартапів Міжнародного форуму Innovation Market

Проект ЧДТУ MUSIC-Med серед призерів конкурсу стартапів Міжнародного форуму Innovation Market

21-23 листопада 2018 року в Києві у Міжнародному виставковому центрі проходив ІІІ Міжнародний форум «Innovation Market».

Міжнародний форум Innovation Market – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, експертів в сфері інновацій, авторів startup проектів, представників бізнесу, представників інвестиційно-фінансових установ, консультантів у сфері захисту інтелектуальної власності. Не змогли обійти міжнародну подію  і представники Черкаського державного технологічного університету. На виставковій зоні Іnnovation Market демонструвалися інноваційні ідеї, проекти, винаходи та розробки в сферах: ІТ, телекомунікації, Hі Тech; екологія, енергетика; фінанси, торгівля; маркетинг, управління; освіта та наука; авіація та космос; транспорт; архітектура, дизайн; креативна індустрія та fashion; робототехніка, дрони та багато інших.

Крім цього, у межах форуму «Innovation Market» відбувся конкурс startup проектів. ІІІ місце серед 32 проектів посів проект «MUSIC-Med (Mobile Ultrasonic Surgical Instrument for Civil-military Medicine) Мобільний ультразвуковий хірургічний інструмент для військової та цивільної медицини», який представили доцент кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій ЧДТУ Костянтин Базіло та старший викладач цієї кафедри Василь Заїка.