,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся брейн-ринг, присвячений Тижню безпеки дорожнього руху
Четвер, 15 листопада 2018 09:20

У ЧДТУ відбувся брейн-ринг, присвячений Тижню безпеки дорожнього руху

У ЧДТУ відбувся брейн-ринг, присвячений Тижню безпеки дорожнього руху

14 листопада у Черкаському державному технологічному університеті відбувся брейн-ринг, присвячений Тижню безпеки дорожнього руху в Україні.

 

Щороку в Україні збільшується кількість дорожнього транспорту, автомобілізація зростає у кожному місті. Ми всі є учасниками дорожнього руху, тому повинні знати правила дорожнього руху. Сьогодні перевіримо наскільки якісні ці знання, – зазначила у вітальному слові завідувачка кафедри автомобілів та технології їх експлуатації Людмила Тарандушка.

 

На захід до ЧДТУ завітали представники патрульної поліції. Перед початком інтелектуальних змагань, інспектор зі зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Черкаській області, лейтенант поліції Вікторія Перевізник нагадала всім присутнім правила дорожнього руху та як вберегти себе від дорожньо-транспортної пригоди.

 

У брейн-ринзі взяли участь студенти факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, будівельного факультету, а також   факультету електронних технологій і робототехніки.

 

Під час гри, у напруженій боротьбі, кожна команда бажала стати переможцем і випередити конкурентів. Всі студенти продемонстрували високий рівень підготовки, логіку мислення та креативність. Бурхливу підтримку гравці отримали від своїх вболівальників.

 

За підсумками журі призові місця розташувалися наступним чином:

І місце Факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну;

ІІ місце  Факультет електронних технологій і робототехніки;

ІІІ місце – Будівельний факультет.

 

Захід підготували кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації та кафедра безпеки життєдіяльності ЧДТУ.