,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представниця ЧДТУ увійшла до складу журі Всеукраїнського студентського турніру з історії
Середа, 14 листопада 2018 09:47

Представниця ЧДТУ увійшла до складу журі Всеукраїнського студентського турніру з історії

Представниця ЧДТУ увійшла до складу журі Всеукраїнського студентського турніру з історії

6-8 листопада 2018 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся VII Всеукраїнський студентський турнір з історії. 135 студентів у складі 44 команд, які представляють заклади вищої освіти майже з усіх областей України, взяли участь у змаганнях. До складу журі долучилися 38 науковців-істориків, серед яких була доцент кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету Оксана Яшан.

Форма проведення змагання вимагала від студентів не тільки глибоких знань з історії, а й вміння дискутувати, обґрунтовувати думку, полемізувати.

Учасники турніру зробили його по-справжньому захоплюючим, надзвичайно напруженим. Юні поціновувачі історії продемонстрували не тільки добре знання матеріалу, який виходив далеко за межі навчальної програми, але й масштабне мислення, майстерне володіння словом, толерантність у веденні дискусії, цілеспрямованість у досягненні.

У результаті турнірних баталій переможцями двох Ліг стали команда Львівського національного університету імені Івана Франка і Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.