,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Освітян ЧДТУ відзначили на обласних урочистостях з нагоди Дня працівників освіти
П'ятниця, 05 жовтня 2018 09:10

Освітян ЧДТУ відзначили на обласних урочистостях з нагоди Дня працівників освіти

Освітян ЧДТУ відзначили на обласних урочистостях з нагоди Дня працівників освіти

4 жовтня делегація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором взяла участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, що відбулися в Черкаській обласній філармонії.

Цьогорічна свято завітали не тільки всі категорії педагогічної спільноти, а й керівництво області, зокрема голова обласної ради Олександр Вельбівець, перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, голова Федерації професійних спілок Черкаської області Петро Шевченко, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки Ольга Жалдак.

У межах заходу за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання учнівської молоді, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у галузі національної освіти та з нагоди Дня працівників освіти кращим освітянам області були вручені нагороди.

Начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський вручив нагороди освітянам Черкаського державного технологічного університету. Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджена старший викладач кафедри електротехнічних систем Ганна Кисельова. Обласною відзнакою «За відданість справі» нагороджено доктора технічних наук, професора кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління Анатолія Тимченка.

Крім цього, творчіколективиЧеркащини подарували освітянам талановиті мистецькі виступи.

Вітаємо співробітників ЧДТУ з почесними відзнаками! Нехай успіхи і перемоги окриляють Вас на нові звершення і здобутки на благо України!