,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Факультет харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ провів акцію до Дня захисту тварин
Четвер, 27 вересня 2018 17:34

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ провів акцію до Дня захисту тварин

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ провів акцію до Дня захисту тварин
Щороку 4 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній день захисту тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту. Не залишилися осторонь цієї події і викладачі, студенти та співробітники факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету, організувавши акцію на підтримку тварин та запросивши до навчального закладу представників Черкаського клубу службового собаківництва Товариства сприяння обороні України, який очолює Наталія Кривоколінська,  зі своїми вихованцями. Окрім того, що майже у кожній родині є домашній улюбленець, працівники і студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ще й мають знати, як правильно обслуговувати гостей, які подорожують з тваринами, а саме, як облаштувати готельний номер та яке харчування запропонувати чотирилапим клієнтам.
- Напередодні Всесвітнього дня тварин, 30 вересня, у всіх обласних центрах України відбуватимуться акції на захист прав тварин. Ця подія покликана об'єднати українців навколо гуманістичних цінностей та актуалізувати питання захисту тварин, – наголосила у вступному слові декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ, професор Лариса Чепурда
Гості заходу зі своїми вихованцями: двома німецькими вівчарками, двома грайливими вельш-коргі та милим джек рассел тер’єром вразили всіх неймовірною майстерністю під час демонстрації вправ з прикладного-тренування та викликали щирі бурхливі оплески.  
Усі учасники події були у захваті від чотирилапих вихованців Черкаського клубу службового собаківництва ТСОУ та із задоволенням влаштували фотосесію після завершення заходу.
- Організувавши такий захід, ми ще раз привернули увагу до питання захисту тварин, до гуманного ставлення до братів наших менших, – зазначила ініціаторка акції Лариса Чепурда– Ми показали, яка важка робота бути тренером собак і яку безмежну радість та позитивні емоції можуть подарувати чотирилапі друзі.
Під час заходу на екрані демонструвався відеоролик зі світлинами викладачів та студентів зі своїми домашніми улюбленцями та відбувався благодійний збір коштів на підтримку безпритульних тварин.
Всесвітній день захисту тварин — це нагода нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх улюбленців, які для багатьох людей стали дійсно повноцінними членами родини. 
Учасники події  – студенти та викладачі факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ запросили черкасців та гостей міста до парку «Сосновий Бір» для участі в традиційному благодійному святі «Барабака-фест» 6 жовтня.