,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулися керівні збори Української асоціації студентів
Середа, 26 вересня 2018 11:45

У ЧДТУ відбулися керівні збори Української асоціації студентів

У ЧДТУ відбулися керівні збори Української асоціації студентів

Вже не вперше Черкаський державний технологічний університет гостинно приймає Українську асоціацію студентів. У п’ятницю в ЧДТУ стартував триденний захід – керівні збори Української асоціації студентів.

Суботній ранок для учасників зборів розпочався із зустрічі з ректором ЧДТУ Олегом  Григором.

–   Добре, коли відповідальний ранок починається з кави, і особливо, якщо це кава від ректора Черкаського державного технологічного університету Олега Григора, – йдеться на сторінці Української асоціації студентів у фейсбук.

Під час проведення керівних зборів учасники обговорили діяльність органів студентського самоврядування, заходи з підвищення якості освіти, нагальні проблеми студентів та низку робочих питань щодо подальшої діяльності організації.

 

–   Це були перші збори Керівного складу в цьому сезоні та вдруге ми приймаємо Українську асоціацію студентів у наших рідних стінах, – зазначив керівник відокремленого підрозділу УАС в Черкаській області, студент ЧДТУ Євген Стрельніков.  –  Наша команда повністю поринула у справи Асоціації та вирішила безліч питань, спланувала заходи, визначила орієнтири у роботі та головні цілі.

 

Українська асоціація студентів висловлює вдячність за сприяння організації заходу ректору ЧДТУ Олегу Григору та студентській раді університету.

 

Довідка:

Українська асоціація студентів є незалежним та демократичним національним об’єднанням студентів України. На добровільних засадах УАС об’єднує органи студентського самоврядування, студентські громадські організації, студентські клуби та наукові товариства, що діють у вищих навчальних закладах України, а також окремих активних студентів з метою захисту прав та представництва інтересів української студентської громади на національному й міжнародному рівнях.

Громадська організація «Українська асоціація студентів»  – це найбільша в Україні Асоціація, яка об’єднує мільйон студентів та є членом Європейського союзу студентів.