,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентська рада ЧДТУ обговорила нагальні питання з керівництвом університету
Середа, 26 вересня 2018 14:12

Студентська рада ЧДТУ обговорила нагальні питання з керівництвом університету

Студентська рада ЧДТУ обговорила нагальні питання з керівництвом університету

25 вересня 2018 р.  ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор з проректорами взяв участь у щотижневому  робочому зібранні Студентської ради вишу.

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання стосовно ефективної взаємодії та співпраці адміністрації з органами студентського самоврядування університету, торкнулися процесу навчання та дозвілля. Окремо приділили увагу найближчим заходам, які відбудуться вже наступного тижня в Черкаському державному технологічному університеті, а саме Тиждень футболу в ЧДТУ (з 1 по 4 жовтня) та Освітянська толока (5 жовтня).

Цьогоріч Тиждень футболу в Черкаському державному технологічному університеті проходитиме під керівництвом Майстра спорту України з футболу, учасника Паралімпійської збірної України з футболу з 2013 року, переможця (золото) XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, випускника ЧДТУ Богдана Кулинича.

До того ж, ЧДТУ планує оригінально відзначити День Освітянина, влаштувавши родинну «Освітянську толоку» за участю науково-педагогічного колективу, студентів та гостей навчального закладу.

Відтак, керівництво Черкаського державного технологічного університету  та студентство пліч-о-пліч рухатимуться вперед до нових спільних звершень, досягнень та перемог.