,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини «Спорт. Молодість. Краса − 2018» − ЧДТУ відзначив Міжнародний день студентського спорту
Четвер, 20 вересня 2018 17:00

«Спорт. Молодість. Краса − 2018» − ЧДТУ відзначив Міжнародний день студентського спорту

«Спорт. Молодість. Краса − 2018» − ЧДТУ відзначив Міжнародний день студентського спорту

20 вересня у спортивному комплексі Черкаського державного технологічного університету відбулося університетське свято  «Спорт. Молодість. Краса 2018». Саме так дружна спортивна  родина ЧДТУ відзначила Міжнародний день  студентського спорту.

−     Черкаський державний технологічний університет унікальний, адже наші студенти – молоді, креативні та спортивні, а Міжнародний день студентського спорту вже став традиційним щорічним святом у ЧДТУ, − наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. − Щиро бажаю всім командам перемоги!

Почесними гостями спортивного свята у ЧДТУ  стали спеціаліст І категорії Черкаського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Марина Русанова та Майстер спорту України з футболу, член Паралімпійської збірної України з футболу з 2013 року, переможець XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, випускник ЧДТУ Богдан Кулинич.

Командний дух, енергія, молодість, краса, завзятість подарували справжнє емоційне піднесення учасникам, а також деканам факультетів, викладачам та всім вболівальникам, які були присутні на святі.

Студенти взяли участь у різноманітних естафетах: бігали з м’ячами, стрибали у мішках, долали перешкоди тощо. Такі випробування вимагали неабиякої вправності, спритності, сили та уміння.

 

Всі фотографії на Flickr

 

Наприкінці спортивного дійства проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я людини ЧДТУ Василь Загородній, голова профспілкового комітету ЧДТУ Наталія Гончарова та доцент кафедри фізичного виховання та здоров'я людини Лариса Ярославська підвели підсумки змагань і вручили грамоти й солодкі подарунки командам.

За результатами запеклої спортивної боротьби, місця розподілилися наступним чином:   

І місце −  Факультет харчових технологій і сфери обслуговування;

ІІ місце − Факультет економіки та управління;

ІІІ місце  − збірна команда Факультету електронних технологій і робототехніки та Факультету інформаційних технологій і систем;

ІV  місце − Факультет комп'ютерних технологій машинобудування та дизайну;

V місце − Будівельний факультет;

VІ місце – Факультет гуманітарних технологій.