,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедру електротехнічних систем ЧДТУ завітали представники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM
Середа, 19 вересня 2018 09:46

На кафедру електротехнічних систем ЧДТУ завітали представники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

На кафедру електротехнічних систем ЧДТУ завітали представники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

  18 вересня до студентів кафедри електротехнічних систем  Черкаського технологічного університету в межах сприяння працевлаштуванню майбутніх інженерів-електриків завітали представники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM, начальник навчального центру Ігор Негробов та начальник цеху електропостачання Олександр Рильков.

   – Вже півстоліття надважливим завданням цеху залишається забезпечення хімічного виробництва електроенергією, організація та підтримка безпечного режиму роботи обладнання. Тому без спеціалістів цеху на підприємстві не проходить жодна реконструкція або капремонт. Сьогодні наш цех експлуатує 5 головних понижуючих підстанцій 110/6 кВ, 31 розподільчу підстанцію 6 і 10 кВ, 92 трансформаторні підстанції 6/0,4 кВ, проводить ремонти з налагоджування й випробування всіх видів енергетичного обладнання, засобів релейного захисту й автоматики, кабельних комунікацій і мереж протяжністю більше 300 км тощо, – розповів начальник цеху електропостачання Олександр Рильков. – Таким чином, можна сказати про затребуваність випускників інженерів-електриків кафедри електротехнічних систем у структурі нашого підприємства.
 
   – Обслуговування, налагодження та ремонт новітнього обладнання, яке використовується на нашому підприємстві, вимагають застосування інших методів і підходів. Тому особливу увагу ми акцентуємо на підвищенні професійної майстерності наших працівників, – зауважив начальник навчального центру Ігор Негробов. – Спеціалісти та робітники цеху електропостачання постійно проходять навчання на базі нашого підприємства або ж у навчальних центрах України.
 
   Загалом, зустріч проходила жваво і була цікавою для обох сторін. Представники підприємства ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM познайомилися зі студентами ЧДТУ, які, можливо, в майбутньому прийдуть до них спочатку для проходження практики, а потім і працювати.