,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ привітав Черкаси з Днем міста
Понеділок, 17 вересня 2018 14:17

ЧДТУ привітав Черкаси з Днем міста

ЧДТУ привітав Черкаси з Днем міста

Цьогоріч Черкаси відсвяткували 732 день народження. Традиційно до урочистих заходів долучився і Черкаський державний технологічний університет. Представники всіх факультетів навчального закладу, викладачі та студенти розгорнули науковий пікнік на Мистецькому просторі на Хрещатику, демонструючи свої наукові досягнення, презентуючи розмаїття спеціальностей та заохочуючи  містян до інтерактивних завдань, цікавих майстер-класів та пізнавальних вікторин.

Крім цього, попри дощову погоду, студенти факультету гуманітарних технологій й факультету харчових технологій та сфери обслуговування взяли участь у міському квесті «Знай рідне місто краще», а факультет економіки та управління спільно з представництвом ООН в Україні влаштували квест «Цілі сталого розвитку» присвячений 70-річчю Декларації прав людини.

Під час презентації волонтерського руху в Черкасах завідувачка кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інна Журба наголосила, що студенти спеціальності «соціальне забезпечення» завжди беруть активну участь у всіх волонтерських проектах міста, прагнучи зробити рідні Черкаси кращими.

Крім цього, за ініціативи декана факультету компьютеризованих технологій машинобудування і дизайну Миколи Підгорного, студенти-дизайнери проемонстрували свої вміння користуватися технікою аква-грим сучасного виду мистецтва «Боді – арт» для жартівливого розписування облич. Беручи  активну участь у Мистецькому просторі молодіжної активності "Мрію бути профі" студенти-дизайнери ЧДТУ активно презентували себе серед вишів. Особливу увагу жителів міста привернули майстер-класи з аквагриму студентки магістратури спеціальності «Дизайн» Ольги Івченко, якій допомагали студентка  третього курсу Марина Пасменко та студентка другого курсу Надія Храброва. Черга дітлахів та їхніх мам до дизайнерів-гримерів свідчила про бажання втілити веселі дитячі фантазій та про можливість для дорослих повернутися в чудову країну дитинства.

 

 

 

Всі фотографії на Flickr

 

Творчий дарунок містянам підготував вокальний ансамбль «Консонанс» Центру студентського розвитку та культурних програм Черкаського державного технологічного університету. Зі сцени Мистецького простору символічно пролунав гімн студентів «Гаудеамус» та відома народна пісня «Ой у вишневому саду» у цікавій сучасній аранжировці. До того ж, всі присутні мали нагоду переглянути відео-презентацію навчального закладу та оригінальну демонстрацію спеціальностей вишу у виконанні студентів.

Безперечно, студенти Черкаського державного технологічного університету – найкращі, наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Якщо ви хочете бути успішними - заходьте до нас, якщо ви хоче керувати підприємствами – у нашому виші ви отримаєте необхідні знання, якщо ви прагнете керувати не лише підприємствами, а й містом - тоді вам теж до нас, адже міський голова міста Черкаси Анатолій Бондаренко – наш випускник. Ми прагнемо, аби наші жителі вчилися, працювали і жили на Черкащині. А зі свого боку, ми докладемо максимум зусиль, аби не лише випускники нашого вишу, а й усі черкащани пишалися, що на Черкаській землі є такий успішний навчальний заклад. З Днем народження, Черкаси!

 

Галерея зображень