,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ визначив ключові завдання на новий навчальний рік
П'ятниця, 31 серпня 2018 13:49

Ректор ЧДТУ визначив ключові завдання на новий навчальний рік

Ректор ЧДТУ визначив ключові завдання на новий навчальний рік
Традиційно на початку нового навчального року колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався на урочисті збори, аби підбити підсумки минулого року та визначити пріоритети на новий навчальний рік. 
Привітати університет з початком роботи завітали актори Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка: заслужений артист України Сергій Бобров, артисти Олена Ластівка, Галина Купрієнко, Катерина Олейнікова, Олександр Гуменний та Олександр Кузьменко.
Після святкового виступу артистів ректор ЧДТУ Олег Григор нагадав присутнім про минулорічні досягнення вишу, здобутки та успіхи навчального закладу в різних сферах діяльності. Крім цього, Олег Олександрович окреслив спільні завдання на новий навчальний рік, насамперед, задля того, аби студенти під час навчання отримали системні знання і затребувані ринком праці вміння та навички.
– Ми маємо запровадити модель дуальної освіти та змішаного навчання, залучаючи роботодавців до оновлення навчально-лабораторної бази, формування навчальних програм, безпосередньої підготовки фахівців, – наголосив у своєму виступі ректор ЧДТУ Олег Григор. – До того ж, нам необхідно вдосконалювати навчально-виховну роботу серед студентів для забезпечення високого рівня наукового, інтелектуального, культурного та патріотичного виховання студентської молоді, всебічно підтримувати ініціативи студентів, сприяючи їх участі в європейських і національних стипендіальних програмах для отримання грантів усіх рівнів. 
На початку кожного навчального року адміністрація вишу вручає диплом факультету за найкращі досягнення з виховної роботи, а саме за активну участь у патріотичних, творчих, суспільних та спортивних заходах і подіях. Цьогоріч дипломи «Краща виховна робота в ЧДТУ» з рук ректора отримали факультет харчових технологій та сфери обслуговування (декан Чепурда Лариса Михайлівна) та факультет економіки та управління (декан Демиденко Віктор В’ячеславович).