,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти спеціальності політична філософія ЧДТУ навчалися у «Школі виборів»
Вівторок, 28 серпня 2018 12:51

Студенти спеціальності політична філософія ЧДТУ навчалися у «Школі виборів»

Студенти спеціальності політична філософія ЧДТУ навчалися у «Школі виборів»
Протягом 24-26 серпня студенти спеціальності політична філософія Черкаського державного технологічного університету брали участь у триденному семінарі «Школа виборів», організованому ГО «Молода Черкащина» та мережею політично активної молоді «Творці майбутнього». 
«Школа виборів» ставила за мету поділитися необхідними знаннями для того, щоб молодь свідомо та якомога активніше брала участь у виборах на всіх рівнях: була обізнаною в питаннях якості виборців, кандидатів, агітаторів, спостерігачів. Відтак під час семінару учасники обговорювали виборчі системи та суб'єкти виборчого процесу; зупинялися на питаннях як обирати «свого» кандидата та як організувати виборчий штаб і його команду, розглядали поняття агітації та дискутували на тему «як не пійматися на маніпуляції», вчилися розбиратися у секретах публічних виступів політиків тощо.
Крім цього, зважаючи на те, що семінар проходив у День Незалежності України в самому серці Чигиринщини, організатори запропонували учасникам оглядову автобусну екскурсію Холодним Яром.