,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ взяли участь у форумі «Молодіжна Рада 2.0»
Понеділок, 27 серпня 2018 12:22

Представники ЧДТУ взяли участь у форумі «Молодіжна Рада 2.0»

Представники ЧДТУ взяли участь у форумі «Молодіжна Рада 2.0»

Минулого тижня, 22-23 серпня, понад 60 вмотивованих молодих людей зі всієї Черкащини, серед яких і студенти спеціальності соціальне забезпечення разом із завідувачкою кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інною Журбою, взяли активну участь у Форумі «Молодіжна Рада 2.0».

Під час дводенного заходу студентська молодь, представники молодіжних громадських організацій та активісти мали можливість дізнатися, що таке міська, обласна та національна Молодіжна рада і для чого вона потрібна, познайомитися з досвідом роботи молодіжних рад в різних містах України, зустріти однодумців та розширити коло знайомств, а також обговорити концепцію ефективної молодіжної ради Черкас.

Молодіжні ради вже тривалий час досить успішно та результативно працюють в інших містах України. У Черкасах це перша масштабна спроба консолідувати активну молодь, аби прогресивні активісти в якості дорадчого органа підказували владі, які проблеми сьогодні реально турбують молодь.

Головними спікерами форуму «Молодіжна Рада 2.0» стали члени молодіжних рад та парламентів з інших міст України, які мають певний досвід роботи подібного об’єднання. Форум зі створення черкаської Молодіжної ради підтримали департамент освіти черкаської міської ради та низка громадських об’єднань, що мають прогресивні погляди та позитивний досвід роботи.