,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з японською компанією
Середа, 29 серпня 2018 12:11

У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з японською компанією

У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з японською компанією
28 серпня ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор зустрівся з генеральним директором компанії «Fujikura Automotive Ukraine Lviv» Хіроя Оніші, аби обговорити можливості для впровадження спільних проектів, зокрема перспектив стажування студентів вишу у компанії та їх подальшого працевлаштування. На зустрічі також були присутні корпоративний менеджер «Fujikura Automotive Europe» Оксана Лашманова та директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Роман Карманнік.
Fujikura — японська компанія, що виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти, зокрема  електропроводку для автомобілів Volkswagen. Заснована у Токіо у 1885 році і наразі має представництва по всьому світу. У листопаді 2013-го засновано українське відділення компанії, ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна — Львів». На сьогоднішній день японська Fujikura Group через свою дочірню компанію «Fujikura Automotive Europe» володіє в Україні двома виробничими потужностями:   у Львові та в Немирові (Вінницька область), а загалом у корпорації налічується понад 50 000 працівників.
Fujikura Automotive Europe планує розширити роботу підприємства, відкривши  виробництво у Черкасах, та збільшити штат працівників. 
 – Черкаський державний технологічний університет зацікавлений у співпраці з компанією Fujikura, адже ми готуємо висококваліфікованих фахівців технологічних професій, які зможуть проходити стажування на сучасному обладнанні, а в подальшому працевлаштуватися, не виїжджаючи закордон, –  зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор