,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відзначили активних студентів-іноземців
Понеділок, 14 травня 2018 14:28

У ЧДТУ відзначили активних студентів-іноземців

У ЧДТУ відзначили активних студентів-іноземців

Святкування 30-річного ювілею підготовчого факультету по роботі з іноземними студентами Черкаського державного технологічного університету (Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами) поволі добігає кінця. Сьогодні ректор ЧДТУ Олег Григор виконав почесну місію і вручив студентам-іноземцям Подяки, Грамоти та Почесні грамоти ЧДТУ за активну участь у студентському житті університету та з нагоди 30-річчя факультету по роботі з іноземними студентами.

На урочистий захід завітав випускник 1997 року Сесар Лара Сервера з далекої Південної Америки, з Перу, який лише зараз зміг дістатися рідного університету.

Всі фотографії можна переглянути на Flickr

 – Я вдячний богу, що я зараз тут з вами. Я запізнився, але приїхав, – наголосив у своєму зверненні до аудиторії Сесар Лара Сервера. – У 1997 році я закінчив навчальний заклад за спеціальністю промислове і цивільне будівництво, і нині працюю за спеціальністю, навіть започаткував власну справу в Перу. Черкаси для мене стали рідною домівкою, тут частина мого життя. Відтак, щиро сподіваюся, що я не востаннє в Черкаському державному технологічному університеті.

З вівторка до п’ятниці у холі І корпусу навчального закладу Сесар Лара Сервера презентуватиме виставку автентичних перуанських сувенірів, експонати для якої випускник ЧДТУ привіз із Південної Америки.

Галерея зображень