,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Кафедра економіки та підприємництва факультету економіки та управління провела в стінах ЧДТУ осінній WORKSHOP для школярів (ФОТО)
Вівторок, 08 листопада 2016 17:24

Кафедра економіки та підприємництва факультету економіки та управління провела в стінах ЧДТУ осінній WORKSHOP для школярів (ФОТО)

Кафедра економіки та підприємництва факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету організувала для учнів десятих та одинадцятих класів Молодіжний осінній WORKSHOP «Dream.Study.Change. Особистісний розвиток»

Формат інтерактивного WORKSHOP дозволив створити унікальне тренувальне середовище для молоді – територію генерування ідей та здобування нових умінь. Отримані навички можуть стати підґрунтям подальшого успішного навчання, соціальній та громадській діяльності.

«Ідея такого заходу виникла як розуміння того, що участь школярів  у натхненному середовищі для особистісного розвитку під час канікул вплине на впевненість старшокласників у власних силах та заохотить до пошуків реалізації своїх можливостей»,- коментує організатор, завідувач кафедри економіки та підприємництва Руслан Манн, - «Родзинкою заходів стали тренінги: «Підприємництво змінює світ», Speaking club «Особиста мотивація», «Покращення ораторської майстерності».Такі заходи загалом активізують молодь та формують у них нові якісні навички, розкривають особистісний потенціал та можуть професійно зорієнтувати їх».

До заходу долучились учні шкіл № 9, 19, 22, 31 та 33 міста Черкаси. Від навчальних закладів брали участь найкращі активісти. Метою заходу є привернення уваги до того, як молодь може розвиватись та змінювати світ навколо себе.

Розроблені вправи включали особистісні та командні тренінги. Такі як розвиток кмітливості, ораторських здібностей, емоційної компетентності, командної взаємодії, фінансової грамотності, самоорганізації та покращення рівня розмовної англійської мови.

«Дуже сподобався воркшоп, адже було надзвичайно цікаво і пізнаване. Всі знання, що я здобув на цьому заході, будуть в нагоді в моєму подальшому житті», - ділиться враженнями президент Черкаської міської гімназії №31, десятикласник Нікіта Шаблевський.

Місцем локації воркшопу стало «GreenCafe» ЧДТУ, де учасники могли поринути в інтерактивну атмосферу студентського життя.