,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ розглядали нагальні питання у сфері трудових відносин
Середа, 25 квітня 2018 15:55

У ЧДТУ розглядали нагальні питання у сфері трудових відносин

У ЧДТУ розглядали нагальні питання у сфері трудових відносин

25 квітня 2018 року у межах проведення Тижня охорони праці, який цього року проходить під девізом Міжнародної організації «Захищене і здорове покоління», відбулося засідання круглого столу для студентів Черкаського державного технологічного університету.

У заході взяли участьначальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Черкаській області Ганна Олександрівна Кучер та головний державний інспектор сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Черкаській області Валентин Володимирович Степаніщенко, які висвітлили основні проблемні питання у сфері трудових відносин. Під час круглого столу порушували питання використання роботодавцями Черкащини праці неоформлених працівників, несвоєчасної та не у повному обсязі виплати заробітної плати, недодержання мінімальних гарантій в оплаті праці, перевірки тощо.

Круглий стіл організований профспілковим комітетом Черкаського державного технологічного університету за підтримки адміністрації вишу.