,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Перемога ЧДТУ в обласній Універсіаді серед ВНЗ
Середа, 25 квітня 2018 10:08

Перемога ЧДТУ в обласній Універсіаді серед ВНЗ

Перемога ЧДТУ в обласній Універсіаді серед ВНЗ

Начальник Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Антоніна Саприкіна в урочистій атмосфері вручила ректору ЧДТУ Олегу Григору переможний кубок за результатами виступів студентів у ХV Універсіаді Черкаської області та Подяку за вагомий особистий внесок у розвиток студентського спорту Черкащини та високі досягнення збірних команд у ХІІІ літній Універсіаді України 2017 року.

Протягом всього 2017 року проходила ХV Універсіада області серед закладів вищої освіти із 10 видів спорту. Усі виші були розподілені на дві підгрупи: навчальні заклади з факультетами фізичного виховання та навчальні заклади без профільних факультетів фізичного виховання.

У другій підгрупі, до якої входив Черкаський державний технологічний університет, змагалися 5 вишів: ЧДТУ, Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Черкаський інститут банківської справи, Черкаська медична академія та Уманський національний університет садівництва.

Загальний залік відбувався за вісьма кращими результатами та додатковими балами за проведення змагань на базі свого закладу, враховуючи всі організаційні моменти.

У підсумку спортивних виступів та додаткових балів за організацію змагань на найвищому рівні Черкаський державний технологічний університет здобув першість у групі навчальних закладів без профільного факультету фізичного виховання.