,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли Дні студентської науки
П'ятниця, 20 квітня 2018 14:46

У ЧДТУ пройшли Дні студентської науки

У ЧДТУ пройшли Дні студентської науки

Вже традиційно у Черкаському державному технологічному університеті пройшли Дні студентської науки, під час яких юні науковці демонстрували свої знання, ділилися ідеями, дослідженнями, розробками та перспективами.

Протягом тижня кожна кафедра навчального закладу проводила науково-практичні конференції із секційними засіданнями, на яких студенти виступали з цікавими доповідями та презентаціями за матеріалами своїх науково-дослідних робіт, розглядаючи актуальні питання з галузей знань різноманітних спеціальностей (спеціалізацій). Варто зазначити, що цьогоріч чимало доповідей було представлено англійською мовою, що свідчить про високий рівень підготовки, потужний потенціал та широкі можливості для розвитку та подальшої реалізації.

Всі фотографії можна переглянути на Flickr

19 квітня у холі І корпусу вишу відбулася виставка наукових і технічних досягнень кожної кафедри, під час якої всі відвідувачі могли не лише побачити останні здобутки викладачів та студентів, а й доторкнутися до винаходів, дещо навіть скуштувати та отримати вичерпні відповіді на запитання.

У другій половині дня відбулося урочисте нагородження студентів, які, за результатами своїх виступів на науково-практичних конференціях, посіли перші місця.

Минув рік і ми знову зібралися разом, аби підбити підсумки нашої наполегливої роботи, - наголосив у вітальному слові проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ, професор Володимир Рудницький. - Щороку на кожному факультеті, відзначається високий рівень доповідей учасників наукових студентських конференцій, завдячуючи викладачам, які їх сумлінно готували. Тож, я вітаю всіх із новим етапом наукових досліджень, який розпочинається просто зараз!

За традицією, Володимир Рудницький виконав почесну місію – вручив Грамоти студентам-переможцям та побажав їм успіхів у житті, навчанні та науці.